Parfumerie Dierckx
Parfumerie Dierckx - Lier - Parfum, schoonheidsproducten, verzorgingsproducten

Over Parfumerie Dierckx

Gevestigde waarde in nieuwe vestiging

Parfumerie Dierckx is reeds sinds 1964 een gevestigde waarde in Lier en omstreken. Toen Laurence Dierckx in 2001 de zaak van haar ouders overnam, bouwde ze die uit van een parfumwinkel tot een exclusieve parfumerie en volwaardig schoonheidsinstituut. Bovendien verhuisde Parfumerie Dierckx naar het iconische Zimmerplein in het hart van Lier.

De nagelnieuwe zaak biedt meer licht, ruimte en een inrichting voorzien van alle comfort. Laurence, Jade, Axelle en Eldina verwelkomen hun klanten in stijl.

Volwaardig schoonheidsinstituut

Onze specialiteit zijn de gelaatsverzorgingen, die wij aanpassen aan de wensen en voorkeuren van onze klanten. Wij personaliseren de behandeling met verzorgingsproducten naar keuze. Samen met u overlopen we de mogelijkheden en wat u voor ogen had. Dan gaat u rustig liggen en zorgen wij voor u.

Ons aanbod bestaat onder andere uit:
  • Gelaatsverzorgingen
  • Make-up (ook bruidsmaquillage)
  • Lichaamsverzorgingen
  • Permanente make-up
  • Ontharing
  • Permanente ontharing
  • Manicure
  • Pedicure

Een traditie van zorg

Met een geschiedenis van meer dan 50 jaar kunnen we zonder grootspraak stellen dat wij de parfumwereld door en door kennen. Zo kunnen we met een deskundige service de beste parfums en verzorgingsproducten aanbieden aan onze klanten. En bovendien aan prijzen waar zelfs de grote winkelketens nauwelijks mee kunnen concurreren, dankzij onze goede contacten met leveranciers en parfumhuizen.

Daarom kiezen zovele van onze klanten om terug te komen, ondanks de steeds grotere concurrentie. Onze persoonlijke, warme service en onze grote kennis van zaken zorgen ervoor dat wij op zoek gaan naar het parfum dat bij u past, of de verzorgingsproducten en behandelingen die u het resultaat zullen geven dat u wenst.

Kom langs bij Parfumerie en Schoonheidsinstituut Dierckx, en u zal sterk staan en stralen.

Parfumerie Dierckx - Lier - Parfum, schoonheidsproducten, verzorgingsproducten

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief